Programare preschimbare permise conducere romanesti

      Programare preschimbare permise conducere romanesti se pot efectua pentru zilele lucratoare cu exceptia sarbatorilor legale.
      Dupa efectuarea rezervarii aplicatia nu va mai permite o alta rezervare decat dupa expirarea acesteia.
      Solicitantii se vor prezenta la ghiseul de programari la ora si data rezervata, avand asupra lor dosarul,cartea de identitate,
      permisul de conducere si rezervarea listata. Rezervarile pentru ziua curenta pot fi efectuate doar pana la ora 07:00:00.      

      Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
      Numele si prenumele vor fi completate fara diacritice!
      La adresa de e-mail va rugam sa furnizati o adresa corecta, deoarece pe acea adresa va fi transmisa rezervarea.
      Va rugam sa raportati eventualele disfunctionalitati la adresa : cancelarie@prefecturailfov.ro

Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Ilfov este inregistrat conform legii 677/2001 in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 3816. Prin completarea si inregistrarea rezervarilor va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date sa fie stocate, utilizate si prelucrate temporar de catre Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Ilfov. Datele personale colectate sunt utilizate doar pe perioada rezervarii. Aceste date sunt sterse imediat dupa expirarea rezervarii (data pentru care s-a facut rezervarea +1). Mai multe informatii privind protectia datelor cu caracter personal se pot gasi aici.
      Programare preschimbare permise de conducere
Formatul datei este AAAA-LL-ZZ

CAPTCHA Image  Reload Image
Introduceti codul din imagine:*